Loader Zandt

Showroom

Uw inspiratiecentrum

Geen grote hal met keukens, maar een sfeervolle en huiselijke ambiance. Een overzichtelijke showroom waarin een aantal bijzondere keukens fraai staan opgesteld. Selecteer uw favoriet uit de grote verscheidenheid van stijlen, vormen, kleuren en materialen en laat u inspireren door diverse handige bijbehorende accessoires.

Parkeren in het centrum kan op diverse locaties in de nabijheid van onze showroom. Uw gemaakte parkeerkosten krijgt u bij bezoek aan ons vergoed.

Computerplanning

In tijden dat potlood en millimeterpapier de keukenplanning beheersten, kon de klant zich vaag voorstellen hoe het technische keukenontwerp er in werkelijkheid uit zou komen te zien. Met de computer-keukenplanning behoort dit gelukkig tot het verleden. De computer-keukenplanning is te vinden in onze showroom en biedt ondersteuning bij het plannen van de keuken die voldoet aan uw individuele behoeften. Uw keuken wordt natuurlijk tot in het kleinste detail uitgewerkt en visueel gemaakt.

“De première van uw nieuwe keuken start bij ons in de showroom”

Allerlei variaties, zoals fronten, inbouwapparaten of kleuren, kunnen snel visueel zichtbaar worden. U kan er hierdoor zeker van zijn dat de keuken het uiterlijk en de functionaliteit heeft die volledig aansluit op uw wensen en u het juiste gevoel geven, voordat u de opdracht geeft.