Ons assortiment

Of u nu op zoek bent naar een stoere, industriële keuken of juist een moderne keuken -bij Van der Zandt vindt u altijd de keuken die bij u en uw budget past. Ziet u uw droomkeuken niet staan? Kom dan langs in onze sfeervolle showroom of maak een afspraak.

Ruime keuken voor een klein budget

Deze strakke Selectiv® keuken biedt alles wat u van een keuken verwachten mag. Luxe inbouwapparatuur van topkwaliteit, greeploze kasten, slimme opbergruimte en een keukeneiland voor een moderne uitstraling. Een lust voor het oog en én uw portemonnee.

€ 17.900,-

Volledig greeploos

De warme houtpanelen zorgen voor een huiselijk karakter, terwijl de zwarte inbouwapparatuur en het witte werkblad zorgen voor een strakke uitstraling. Het compacte werkeiland is volledig greeploos en de brede laden bieden u genoeg opbergruimte. Een sterk staaltje keukenkunst.

€ 29.450,-

Witte keuken met blad van graniet

Strakke moderne hoogglans keuken met eiland. Volledig greeploos. De droom van iedere hobbykok! De AEG apparatuur maakt de keuken helemaal compleet met een stoomoven, luxe oven, vaatwasser,  inductiekookplaat en een luxe koelkast.

€ 12.900.-

Modern en strak

Stijlvol en trefzeker, zo mogen we deze strakke Selectiv® keuken wel noemen. Met een slim uitgedachte indeling en trendy uitstraling, is deze keuken een eyecatcher in uw woning. Bovendien kiest u zelf of u de zwarte kasten laat zweven aan de muur of juist robuust op de vloer plaatst.

€ 22.450,-