Loader Zandt

Uw Keukenspeciaalzaak in Wageningen

Van der Zandt Keukens en Interieur

Niet zomaar een kwaliteitslabel

Er zijn veel keukenzaken waar u uw nieuwe keuken kunt kopen. Echter, er zijn niet veel showrooms waar u er zeker van kunt zijn dat uw keuken volledig afgestemd wordt op uw wensen en eisen én waar u altijd een eerlijke prijs betaalt. Keukenspeciaalzaken met het kwaliteitslabel ‘Uw KeukenSpeciaalzaak’ garanderen u vakkundig en professioneel advies en de beste kwaliteit.

U bent op zoek naar een nieuwe keuken…

…en wilt er zeker van zijn dat u op vertrouwde, eerlijke wijze geholpen wordt. Het klinkt misschien volkomen logisch, maar helaas zijn er ook voorbeelden en verhalen die het tegendeel bewijzen. Bij Van der Zandt hanteren we daarom een transparante werkwijze waarin onze kernwaarden centraal staan. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect eindresultaat: een keuken die bij uw persoonlijke wensen past en een prijs waar u zich goed bij voelt. Ervaar het zelf in onze showroom.

Hierom kiest u voor Van der Zandt

Een persoonlijk advies op maat
Geen opdringerige verkopers
Een eerlijke, nettoprijs
Uitsluitend A-merk keukens en apparatuur
Vakkundige montage en nazorg
Aangesloten bij Europa’s inkooporganisatie (MHK)

Geen verrassingen achteraf

Wij geven u direct een eerlijke, nettoprijs zonder te werken met stuntprijzen of zogenaamde speciale kortingen. Wij leveren volledige, kwalitatieve keukens zoals afgesproken en verzorgen de complete installatie, inclusief inbouwapparatuur van A-merken. Zo weet u vooraf wat u achteraf kunt verwachten.