Kopen zonder zorgen

Keukenspecialist Van Zandt Wageningen15655 Scaled

Altijd grip op het proces

Bij Van der Zandt Keukens en Interieur koopt u een nieuwe keuken zonder zorgen. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en eisen en onze ervaren adviseurs helpen u graag met het maken van lastige keuzes. Wij zijn tijdens het hele traject betrokken en zorgen ervoor dat u nergens omkijken naar heeft. Is uw keuken volledig gemonteerd en klaar voor gebruik? Dan controleren we samen met u alles naar tevredenheid werkt. Zo kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe droomkeuken.

Wij realiseren uw keukenwensen

Een keuken met ingebouwde barbecue? Een kookeiland met de nieuwste kookgadgets? Of juist een keuken in een extra grote (of kleine) ruimte? Welke wensen u ook heeft, niets is on te gek. Wij denken actief mee om de keuken van uw dromen te realiseren.

Overvloed aan mogelijkheden

Het veranderen van kleine details heeft een grote invloed op uw keuken. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van de voegen voor de achterwand of de materiaalkeuze van de fronten. Wij snappen dat bepaalde keuzes een wereld van verschil maken. Daarom adviseren we u ook over alle zaken waar u zelf misschien niet eens aan gedacht heeft.

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak om de keuken van uw dromen te realiseren.