Project Badhuis Hengelo

Project Badhuis Hengelo is in zijn geheel ontwikkeld. Wat de uitstraling, de indeling en het comfort betreft ligt het ambitieniveau hoog. Er zijn in totaal 18 appartementen gerealiseerd in 3 woonlagen. Daarnaast bevinden zicht naast de entree op de begane grond de bergruimte en parkeergelegenheid.

In de opbouw van het Badhuis zijn verschillende appartementen gerealiseerd. De transparante tussenlaag zal met 3 appartementen worden uitgevoerd, in groottes variërend van 65 tot 100 m2. Deze etage kenmerkt zich door de grote glasoppvervlakken, fraaie buitenruimtes en de daarnaast de eigenzinnige ruimtelijke indelingen. De volgende etages zijn ingedeeld met 4 appartementen per bouwlaag. Het kleinste appartement heeft een oppervlak van 80m2, maar bevat daarnaast een geheel afsluitbare loggia van bijna 7 m2. De overige appartementen op deze etages zijn exclusief terras ca. 100m2 groot. Van der Zandt Keukens heeft voor dit project meerdere keukens mogen plaatsen.

Vragen over onze projecten of wat we verder voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar.