Loader Zandt

Gekleurde keukenkraan

Laat u inspireren door de mooiste keukenkranen

Is de keukenkraan ook in uw keuken het meest gebruikte apparaat? Misschien onbewust, maar het is één van de belangrijkste onderdelen van uw keuken. Ga maar na in uw dagelijkse gebruik. Als u uw handen wast, groente schoonmaakt, een vaas vult of de vaat doet. De keukenkraan staat van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat voor u klaar. Nu u hier zo bij stil staat mogen er bij de keuze van een nieuwe keukenkraan dan ook wel wat eisen worden gesteld, toch? Denk daarom eens aan een gekleurde keukenkraan. Tegenwoordig is er een ruime keuze in modellen, stijlen, technieken en kleuren. Of u nu kiest voor een traditionele tweeknopskraan, een goudkleurige eenhendel mengkraan of een 3-in-1 kokend waterkraan, er is altijd een keukenkraan die bij uw keuken past.

Keukenkranen
Keukenkranen hebben door de jaren heen al een behoorlijke verandering ondergaan. Zo kwamen er meerdere modellen zoals rond, haaks en industrieel, maar de kleur bleef voornamelijk chroom. Daar is inmiddels verandering in gekomen en de keukenkranen van nu bekennen kleur. Wat dacht u van de populaire RVS keukenkraan met z’n stoere matte uiterlijk?

Lanesto keukenkraan
Het meest verkochte model van de Lanesto keukenkraan met één hendel is nu ook verkrijgbaar in Gun Metal, Copper of Gold. De Lanesto kraan geeft uw keuken een compleet nieuwe look, zeker als ze worden gecombineerd met bijpassende spoelbak en accessoires.

Bijpassende gekleurde Lanesto Urban spoelbak

Selsiuz kokend waterkraan
De kokend waterkraan is niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Er zijn diverse bekende merken op de markt, zo ook de Selsiuz kokend waterkraan. De kraan levert direct water opgewarmd tot 100 °C om thee te zetten, sneller te koken of om potten en pannen af te spoelen. De Selsiuz kokend waterkranen zijn verkrijgbaar in 3 modellen en 5 kleuren zodat er altijd wel eentje is die speciaal in uw keuken past. Over de veiligheid hoeft u niet in te zitten. De kraan bevat een slimme kinderbeveiliging en de uitloop is veilig om aan te raken, omdat hij goed geïsoleerd is en nooit heet wordt.

Gekleurde Keukenkraan

Design kraan
Tot slot in het rijtje van keukenkranen de design kraan. Met de bekroning van het felbegeerde Red Dot design award mag Gessi zich met recht een designer avant-garde noemen. De nieuwe keukenkranen van Gessi springen er uit door de kleuren en grafische prints. Ieder ontwerp is uniek. Met een design keukenkraan van Gessi zet u echt een persoonlijke stempel op uw keuken.

Gekleurde Keukenkraan

Wilt u een nieuwe Keukenkraan kopen?
Bent u van plan om een nieuwe gekleurde keukenkraan, kokend water kraan of design kraan te kopen of wellicht bent u op zoek naar een geheel nieuwe keuken inclusief een keukenkraan? Laat u dan adviseren door Uw Keukenspeciaalzaak. Wij vertellen u alles over de verschillende toepassingsmogelijkheden van de keukenkraan.