Loader Zandt

Beton heeft de looks

Beton heeft de looks

Beton of betonlook, het materiaal heeft een prachtige stoere en toch natuurlijke uitstraling. Steeds vaker wordt er gekozen voor beton in de keuken. Bovendien is dat mogelijk op verschillende manieren! Van een beton(look) aanrechtblad tot een compleet uitgevoerde betonlook keuken. Echt beton is alleen niet altijd de beste oplossing als het gaat om materiaaleigenschappen, het gewicht en de prijs. Belangrijk is om te weten dat er meerdere mogelijkheden zijn op het gebied van betonlook keukenbladen. Wij delen graag de beste soorten betonlook bladen en tips met u!

Betonlook keukenblad
Een betonlook keukenblad - hoe mooi het ook is – is vooral een goede keuze als het materiaal praktisch te gebruiken is én binnen uw budget past. Daarom presenteren wij hieronder een aantal opties van keukenbladen met de look-and-feel van beton, maar dan met andere eigenschappen. Daarnaast zijn deze betonlook keukenbladen verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

“Wij delen de beste soorten betonlook bladen en tips met u!“

Soorten betonlook keukenbladen

TopLaminaat
TopLaminaat is uitvoerbaar in vele mooie betonkleuren en is ook nog eens gunstig geprijsd. Daarbij biedt de basis van Greenpanel een duurzaam alternatief. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Een win-win!

Beton of betonlook keukenbladen - TopLaminaat

Decortop
De Cliff van Decortop heeft een levensechte beton structuur en een eigentijdse betonkleur. Ook zijn er mooie donkere varianten in de collectie opgenomen als uw voorkeur daar naar uit gaat. Vooral de levendige structuur is kenmerkend voor de keukenbladen van DecorTop.

Beton of betonlook keukenbladen - Decortop

TopCore
Het oppervlak van TopCore heeft een mooi reliëf en een mooie bijkomstigheid is dat dit blad tegen een stootje kan. Dankzij dit reliëf, de mooie kleuren en fijne eigenschappen van het blad is TopCore een goed alternatief voor een echt betonnen aanrechtblad.

Evora Quartz
Een luxer blad is de composietsteen (Evora Quartz®) en bestaat vooral uit kwarts, net als graniet. Het harde materiaal heeft een mooie natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende tinten. Zo zijn er ook een natuurlijke betonkleuren met prachtige schakeringen.

Beton of betonlook keukenbladen - Evora Quartz

Evora Ceramics
Een strak keukenblad voor uw strakke keuken, maar dan wel in een betonlook uitvoering? Kies dan voor een keramiek keukenblad (Evora Ceramics®). Een betonlook keukenblad uitgevoerd in keramiek is naast duurzaam, ook nagenoeg onderhoudsvrij. Keramiek is bovendien hitte-, vlek- én krasbestendig.

Evora Ceramics

Corian
Wilt u een bijzondere vorm in uw keukenblad? Kies dan voor een Corian keukenblad. Dit kunststof keukenblad kan namelijk volledig op maat gemaakt worden en daarnaast in iedere gewenste vorm worden gebogen. Corian heeft twee natuurlijke betonkleuren in zijn collectie die uw keuken een design uitstraling geven.

Meer weten over een betonlook aanrechtblad?
In een notendop hebben wij u kennis laten maken met verschillende varianten van een betonlook aanrechtblad. Natuurlijk valt er nog veel meer over te vertellen. Het is vooral belangrijk dat u goed voor ogen heeft wat de unieke eigenschappen van de verschillende keukenbladen zijn, zodat u een keukenblad kiest dat bij u past. Wilt u meer weten over een betonlook aanrechtblad? Neem dan contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden!